Stressmestring og mentaltrening

Føler du på stresset i hverdagen? Opplevd frykt eller angst i koronatiden? Usikker på hva du skal gjøre i tiden fremover? Trenger en turpartner som får deg ut av godtstolen? Eller har behov for en fast samtalepartner for å “løsne” opp i tanker og utfordringer?

Frank startet som mentaltrener i 2013 med stress og angst som spesialfelt. Han har siden 2015 ledet og produsert Mentaltrener podkasten med ukentlige mentale tips og verktøy til hvordan du kan løse stress og angst med mer.

Koronatiden har gitt oss mange perspektiver på hvordan vi vil dedikerer tiden og livet vårt. Dette gjelder også for Frank. Han vil i tillegg til podkast produksjon også ha fokus på mentaltrening en til en ute i naturen. Han har selv det siste året fått erfare hvor viktig det er med fysiske mentale utfordringer for den mentale helsen.
Er du klar for å ta på turskoene? Føle på mestring ved å overkomme en ny utfordring? Få løst opp i mentale utfordringer over en primus eller åpent bål? Samtidig kunne dedikere 4 timer av en hverdag en gang i måneden i tiden fremover?

Frank har fra podkasten fått erfare hvor riktig det er med donasjonsbasert betaling der du betaler det du syntes at det er av verdi for deg.

En tur på 4 timer har en minimumsdonasj på 4000 kr for å dekke utgifter. Du bestemmer selv hvilket beløpet du syntes det er av verdi utover det selv.

Er dette noe for deg?

Da vil Frank gjerne høre ifra deg på post@mtfranknilsen.no
 
 
 

4