Podcast Omtaler

HER HAR JEG SAMLET NOEN AV DE FANTASTISKE TILBAKEMELDINGENE DERE HAR SENDT INN OM HVA PODCASTEN HAR BETYDD FOR DEG SOM LYTTER.

TILBAKEMELDING 1

Dine podcast episoder er alltid med i øra på mine daglige turer. jeg fant podcastene dine i sommer mens jeg var hjemme i telemark å jobbet i sommer. jeg hadde arbeid som ikke krevde mye fokus så gikk mye i mine egen verden og har alltid vært interessert i hvorfor folk gjør det de gjør og hvordan vi fungerer. jeg hørt din podcast hverdag fra 7-4 gjennom hele sommeren.så har nå kommet igjennom alle episoder og må ærlig å si episodene med stian og narve var vel de som var morsomst og inspirerte meg mest. jeg studerer markedsføring og ledelse og har blant annet psykologi på planen dette semesteret. jeg har sittet fast med en oppgave nå i over en uke men etter å ha hørt dagens episode er jeg nå igang med å skrive igjen! Jeg må bare si at episodene dine er inspirerende og motiverende., de er også med å skape forståelse for det jeg studerer og hvorfor jeg gjør det! du er helt rå! gleder meg til å høre på episodene dine fram over!

TILBAKEMELDING 2

Vil bare fortelle deg at jeg setter veldig stor pris på podcastene dine. utrolig inspirerende, motiverende, lærerikt og kjekt å høre på. Det er akuratt slike teamaer som jeg synes er viktig kommer fram i lyset. kjenner meg også veldig igjen, jeg slet med depresjon og søvnlsøvnløshet. og jeg har klart å komme meg gjennom dette med å ha rett fokus og mental styrke. og jeg følte at leger og alle kjerringråds teknikker ikke funket. så jeg har jobbet hardt med meg selv for å kommet til den jeg er, og har blitt veldig reflektert og moden i tankegangen. Så jeg vil bare si, keep up the good work! utrolig glad for at jeg fant disse podcastene, det er så mye vinkling i bøker og på nett, men dine podcaster klarer jeg virkelig å sette meg inn i.

TILBAKEMELDING 3

Tusen takk for en morsom, lærerik og interessant podcast. da snakker jeg om mentraltrenerpodcasten. ekstrem podden har jeg ikke fått testet ut enda. det jeg syns er spesielt godt å høre er at samme hvem du har som gjest så virker du oppriktig interessert og engasjert i de- og du roser de så mye at de virkelig får vist sin beste side. dette syns jeg er veldig gøy å høre. men grunnen til at jeg skriver til deg nå er at jeg hørte episoden din med siri lill mannes og presentasjonsteknikk. og, det var ikke bare en glimrende episode, men jeg merket at du har begynt å bruke tipsene hennes. litt mer pauser, litt lavere toneleie, det gjør episodene enda bedre. ikke at jeg merket at det manglet før. likevel, det var helt tydelig at du tok noen grep. så godt jobbet. fortsett med ditt gode arbeid. jeg tror hele samfunnet blir bedre om folk trener mentalt, og nettopp gjennom å få inn litt input på podcast klarer også jeg å ta til meg litt mer kunnskap av denne typen i en travel hverdag. fordi det å finne tid til å lese en bok synes jeg er veldig vanskelig, men å finne tid til en podcast er derimot veldig enkelt, fordi den kan jeg bare sette på når jeg bretter klær, går til jobb eller lager mat. så, fortsett med den gode jobbingen. det setter jeg (og helt sikkert veldig mange også)- pris på.

TILBAKEMELDING 4

Hei frank! jeg hører på podcasten din hver uke, og blir veldig inspirert.
Har engasjert meg i min personlige mentale helse siden videregående på et lavt men jevnt stigende nivå. da fikk jeg diagnosen adhd, og begynnte å skjønne at jeg måtte lære meg ulike teknikker og ha noen verktøy for å takle dårlige perioder. med mer bevissthet og bedre verktøy klarte jeg å komme meg gjennom videregående og er nå utdannet ingeniør. podcasten din minner meg stadig på å bruke disse verktøyene, og gir meg ny driv og motivasjon.

Uansett, takk for en solid og givende podcast frank! det arbeidet du gjør med podcasten betyr mye i hverdagen min.

Hold det ekte!

TILBAKEMELDING 5

Jeg må bare si at jeg elsker podcasten din og viser den til alle som vil høre 🙂
Jeg er 29 år og regnes som ei positiv jente med glimt i øyet som får til alt jeg bestemmer meg for 🙂

Jeg har de siste årene vært ei aktiv jente som elska crossfit og holdt på å studere til å bli sykepleier. jeg turte aldri begynne på universitetet før for jeg har alltid trodd jeg ikke var smart nok. men så lærte jeg meg å snu på tankene og fikk kjenne tankenes kraft og begynte, nå er jeg snart ferdig med 2 året og får skryt hele tiden i praksis over at jeg vil bli en god sykepleier:)

I oktober 2017 tok jeg fotsoneterapi for gøy og etter det snudde alt jeg. jeg hadde litt antydning til hevelse i beina, men etter fotsonen så våknet jeg dagen etter med veldig hevelse i leggene og det gikk ikke ned. uka etter tok jeg ny fotsone og 2 dager etter spredde hevelsen seg til lårene og etterhvert overarmene så underarmene.

Legene visste ikke hva det var, men jeg søkte selv og fant ut at det måtte være lymfe eller lipødem. tenkte lymfe siden det kom så brått. men nå på mandag fikk jeg påvist lipødem i stadie 3. dette har gjort at jeg ikke klarer å trene noen ting lengre, at jeg gikk fra å være sunn veganer til å begynne med ketogent kosthold ettersom det er eneste som kan hjelpe litt og må gå med kompresjon på hele kroppen hver dag og helst natt samt gå til lymfedrenasje 1 dag per uke. lipødem er fettødem, og er da fettceller som vokser ukontrollert og dette er fett som ikke kan slankes eller trenes bort på noen måte. finnes ikke noe kurrativ behandling, men man kan fettsuge med ett spesielt apparat og måte og da får man vist nok ett nytt liv. men dette må betales selv.

Denne sykdommen har fått meg til å slite psykisk, fysisk og økonomisk. i desember gråt jeg så heftig noen netter og klarte ikke tenke annet enn selvmord så da måtte jeg ta en sovetablett for å få meg vekk fra det. dette er en sykdom som gir mye skam og en helt ekstrem tyngdefølelse og smerter. skulle holde mitt nyfødte fadderbarn, men klarte ikke mer enn 15 min for det er så tungt i armene med statiske bevegelser :/ det å bli gravid har jeg også blitt frarådet ettersom dette blir utløst av hormonelle ting, og en graviditet kan forverre ytterligere og da også ødelegge lymfesystemet mitt også. dette er en sykdom som rammer 1 av 10 kvinner, men som ingen leger vet om og kvinnene blir bare stemplet som overvektige og fortalt de må spise mindre.

Hvorfor sier jeg alt dette? fordi til tross for alt så kan jeg kjenne på at jeg er takknemlig. jeg er takknemlig for at jeg var i min beste form og utrolig mentalt sterk da dette skjedde. jeg hørte på alle episodene dine, og leste ellers selv også om mentale teknikker. takket være det så droppa jeg aldri ut av skolen, jeg tok eksamenen i november og desember og klarte de. jeg valgte første året på sykepleien å bli tillitsvalgt, fordi jeg var livredd for å skulle snakke foran 160 mennesker, men jeg lever etter 5 sekund regelen og spratt bare opp fra stolen og var på ned foran klassen før jeg skjønte hva jeg gjorde. og nå er det null problem og har snakka foran 1000 studenter 🙂 jeg jobber også i hjemmesykepleie ved siden av studiet.. den første tiden våget jeg ikke kjenne på følelsene mine, for det ble for tøft og for mye. men nå gjør jeg det. dette har virkelig vist meg hvor viktig tankenes kraft og det mentale er og det vil jeg takke deg for. dine podcaster gjør virkelig en stor forskjell i både gode og vanskelige situasjoner i livet ❤

ØNSKER DU Å SENDE INN EN TILBAKEMELDING ELLER FORSLAG TIL TEMA?