Frank Nilsen

OM Frank

Frank Nilsen

EFFEKTIVE TEKNIKKER

Etter å ha opplevd hjerteinfarkt, alvorlig grad av panikkangst og utbrenthet før 31 år måtte Frank finne teknikker og kunnskap for å redde sitt eget liv. Etter å ha funnet løsninger på sine egne utfordringer startet Frank karrièren sin som mentaltrener i 2012. Frank bestemte seg for å satse for fult på podcast karrieren i 2019.

Siden 2016 har Frank intervjuet kjente personligheter som professor Jordan B Peterson og noen av Norges mest kjente personligheter som Ane Dahl Torp, Kristin Halvorsen, Alex Rosen og Olaf Tufte for å nevne noen. I tillegg har han intervjuet noen av verdens beste utøvere, forfattere og professorer fra verdens fremste universiteter for å finne enkle og effektive teknikker slik at hver enkelt person, uavhengig av deres bakgrunn, kan oppnå stor suksess gitt de riktige tankene og teknikkene.

Frank leder og produserer idag følgende podcaster:

  • Mentaltrener podcasten
  • Ekstrempodden
  • Fremtidens muligheter podcast
  • Andre Boller podcasten på oppdrag for MyRevolution

No. 1 iTunes Podcasts Produsent

Mentaltrener podcast - rangert topp 1 på itunes I helsekategorien og nummer 2 uansett kategori I februar 2017. Jeg intervjuer inspirerende og vellykkede mennesker fra hele verden om deres historie, kunnskap og mentale teknikker for å overvinne frykt og ulike utfordringer på deres reise til suksess. Noen av gjestene har vært jordan b peterson, ane dahl torp, skuespiller jon øigarden, olaf tufte og polfarere børge ousland og erling kagge med flere.

Uttalelser:  ” Denne podcasten passet meg midt i blinken. Har ikke helt funnet noen norske podcaster jeg liker, så jeg hører for det meste på utenlandske. Men Frank Nilsens Mentaltrener podcast, ga virkelig mersmak. En podcast verdt å abonnere på, dersom du liker å høre om selvutvikling, mindset, helse, business, mm”

 

Mind coaching podcast

Den engelske utgaven av mentaltrener podcasten er lastet ned fra over 390 land over hele verden. Noen av mine gjester: jordan b peterson (en av de mest populære professorene på youtube), john ratey (bestselgende forfatter og en av de beste legene I usa siden 1997), joe navarro (bestselgende forfatter og tidligere fbi special agent) og chris voss (tidligere leder av internasjonale gissel forhandlinger for fbi).

Ekstrempodden

Rangert topp 4 I treningskategorien på itunes og topp 50 uansett kategori. Jeg intervjuer ekstreme idrettsutøvere fra ulike disipliner, som triathlon, klatring, motorsport og mma for å lære mer om deres historier, treningteknikker og regimer for mat og mental styrke.

Mentaltrener TV

Et tv program som ble sendt på fatstone tv I 2017 med det formål å dele unike historier, strategier og mentale teknikker til ekstreme idrettsutøvere og utøvere. http://fatstone.Tv/ .

UDEMY KURS MEDUTVIKLER

Ved å bruke min kunnskap og erfaring som mentaltrener skapte jeg sammen med foredragsholder Joe Syversen et av de høyeste ratede personlige utviklingskursene på engelsk på UDEMY, med over 7000 studenter fra 145 forskjellige land på våre kurs.
 
•  Beat Anxiety: Proven Strategies for Self-Power & Confidence – teaching proven strategies based on science and research to remove anxiety & gain more confidence & self-esteem

” Bare en tredjedel av veien gjennom, men jeg føler allerede at jeg har fått mange gode verktøy og teknikker for å hjelpe meg. Takk så mye! ” 

TV interview with Fremtiden i våre hender founder Erik Dammann